Mimbo Jimbo og den lange vinter

Mimbo Jimbo er den elefant i verden, der oplever allerflest sjove ting.

I Mimbo Jimbo og den lange vinter er vinteren kommet til byen. Ikke nok med at landskabet pludselig bliver dækket med sne, så er det som om, at vinteren er kommet for at blive. Mimbo Jimbo og Mumbo Jumbo må tage affære: Vennerne skal reddes, for eksempel er postgeparden frosset til is og Frede er sneet inde. Der er også nogle meget store fodspor i sneen, der skal undersøges..

Mimbo Jimbo og den lange vinter er et fantastisk eventyr på intet mindre end 120 sider i stort format, hvorfor der er plads til kæmpe oplevelser og detaljer i lange baner.

I boghæftet til Mimbo Jimbo og den lange vinter inspireres der til at arbejde med årstidernes skiften. I kan tale om, hvad der karakteriserer dem. Anvend illustrationer til at visualisere.  

Leg en gætteleg, hvor børnene får ledetråde, så de kan gætte, hvilken årstid du tænker på. I kan også bygge et “gå-hus” af genbrugsmaterialer.  

Forfatter: Jakob Martin Strid
Illustrator: Jakob Martin Strid
Forlag: Gyldendal
Udgivet: 2014

Du skal være oprettet som bruger for at downloade materialer.

FÅ ADGANG

Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind