Bjørnebarn

Gro har en bjørn indeni. En stor bjørn med skarpe kløer og et buldrende brøl, der kan få hele verden til at ryste. Bjørnen kommer, når Gro bliver drillet i skolen, eller når hendes forældre skændes. Den kommer, når Gro er ked af det. Eller når Gro ikke vil være Gro, fordi Gro har ondt i maven. Bjørnen har ikke ondt i maven. Bjørnen er ikke ked af det. Bjørnen brøler bare af det hele og løber ud i skoven. Men en dag møder den et andet dyr i sin skov…

‘Bjørnebarn’ er smukt illustreret fortælling om, hvordan et barns svære følelser kan vokse sig store som bjørne. En fortælling om at føle sig forkert og alene, og om at turde mærke det, der gør ondt.

Bogen lægger op til samtaler om følelser. Før I går i gang med at læse, kan I snakke om svære følelser: hvordan føles det at være sur, vred, ked af det, bange og have ondt i maven? Hvordan føles det, når nogen driller, skændes, skælder ud eller er sure og vrede?

Forfatter: Ane Bjørn
Forlag: Høst og Søn
Udgivet: 2019
Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind