LæseLeg-boglister

Boglister for de 3-4-årige, 5-6-årige og 6-7-årige

Hvilke bøger, du læser, afhænger af din læsegruppes interesser og behov for udfordringer. Derfor må du vurdere, hvilke bøger passer netop til din aktuelle gruppe.

I boglisterne er LæseLeg-bøgerne sorteret i rækkefølge efter graden af udfordringer for børnene.

Brug dem, hvis du er usikker på, hvilken bog I skal læse først, eller i hvilken rækkefølge det giver bedst mening at læse udvalgte bøger.

Listerne opdateres jævnligt.

Hvis du læser højt for hele gruppen eller klassen, kan sprogsvage børn have svært ved at følge med. Du kan hjælpe de sprogsvage børn ved sammen med dem at læse og arbejde med bogens sprog, før du læser den højt for hele gruppen/klassen.

Læsning med de 1-3-årige

Der er ikke lavet en liste over bøgerne til de 1-3-årige, fordi bøgerne udfordrer børnene på nogenlunde samme niveau. Det vil sige, der er ikke de store udsving i teksternes længde eller sproglige kompleksitet.

Det vigtigste, når du langtidsplanlægger til en læsegruppe med børn i denne alder, er at vurdere hvilket indhold, der kan fange netop de børn, der er i læsegruppen.

Du skal være oprettet som bruger for at downloade materialer.

FÅ ADGANG

Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind