LæseLeg-konkurrence

28. november 2017

Del jeres kreative arbejde med LæseLeg, og vind et signeret eksemplar af 10-års jubilæumsudgaven af Axel elsker biler.

Vis os, hvordan I arbejder kreativt med LæseLeg, og vind jubilæumsudgaven af Axel elsker biler med guldlakering og nye illustrationer af flotte, røde brandbiler. Bogen er signeret af forfatteren Marianne Iben Hansen.

Der trækkes lod om ét eksemplar af bogen. Derudover er der også tre bogsæt à seks bøger på højkant. Bogsættene kan bruges til at involvere forældrene i den dialogiske læsning.

De tre bogsæt-vindere kan vælge en af følgende titler:

  • Da lille Madsens hus blæste væk (6 stk.)
  • Finn Herman (6 stk.)
  • Vitello bygger en monsterfælde (6 stk.)
  • Hvad siger sneugleungen Ulla (6 stk.)

Sådan deltager I

Vis os, hvordan I arbejder med LæseLeg. Send os et foto eller film af en situation, kreativt arbejde eller andet, der relaterer sig til jeres LæseLeg-arbejde, og fortæl os, hvad billedet viser.

Konkurrencen løber til og med den 22. februar. Vi trækker de fire vindere snarest muligt derefter. Vinderne offentliggøres på Facebook og får også direkte besked.

Send fotos eller film og historien om, hvad der foregår på billederne eller en beskrivelse af aktiviteten til laeseleg@maryfonden.dk. Du kan også uploade den på Facebook.

Betingelser

  • Konkurrencen er for dagplejere, dagtilbud og skoler, der arbejder med LæseLeg.
  • I skal sikre, at billederne må offentliggøres på LæseLegs FB-side. Her kan I også selv uploade bidrag til konkurrencen direkte.

Vi glæder os til endnu en gang at kigge med i jeres kreative LæseLeg-arbejde!

Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind