Vind bøger: Vis os, hvordan I arbejder med LæseLeg

30. august 2019

Del jeres LæseLeg-arbejde med os i enten børne- eller voksenhøjde, og vær med, når vi igen sætter LæseLeg-bøger på højkant.

Når børn får mulighed for at udfolde sig kreativt over LæseLeg-bøgernes handling, så forstærkes effekten af den dialogiske læsning. Det kan fx være gennem leg eller ved at tegne/male/bygge/forme eller dramatisere og spille teater. LæseLeg styrkes også, hvis forældre inddrages i arbejdet med bøgerne.

Vi vil gerne høre om, hvordan I arbejder kreativt med LæseLeg, eller hvordan I inddrager forældrene i arbejdet.

Vinderne kan vælge mellem en af følgende bøger:

  • “Bamse Bjørn på bondegården” (1-3-årige)
  • “Lille mus siger NEJ!” (3-4-årige)
  • “Lille Frøken Pingelpot” (5-6-årige)
  • “Man må ikke spise sine klassekammerater” (6-7-årige)

Vi glæder os til at kigge med i jeres kreative LæseLeg-arbejde!

Sådan deltager I

  • Gyldige konkurrencebidrag skal være konkrete eksempler på, hvordan I arbejder kreativt med LæseLeg, eller hvordan I inddrager eller har inddraget forældrene i LæseLeg.
  • Alle bidrag skal ledsages af en form for dokumentation. Det kan fx være billeder af børnenes kreative arbejde eller en video af jeres aktiviteter, eller hvor I fortæller om jeres overvejelser/aktiviteter. Supplér meget gerne med jeres LæseLeg-planlægning (fx ugeskema, læseplan osv.).
  • Vi skal have lov til at dele jeres bidrag i LæseLegs medier (Facebook, hjemmeside og nyhedsbrev mv.). Hvis der er personer på billederne/filmen, skal I sørge for, at I har deres tilladelse til, at billede/film deles offentligt.

Betingelser

Konkurrencen er kun for fagfolk, der arbejder med LæseLeg i dagpleje, daginstitutioner eller indskoling/SFO.

Den løber til og med den 25. november 2019, hvor vinderne vil blive fundet blandt de gyldige konkurrencebidrag.

Præmien gives til de bidrag, som vurderes at arbejde kreativt med LæseLeg eller med forældrene i LæseLeg på eksemplarisk vis. Vinderen vælges af projektleder Christina Stær Mygind fra Mary Fonden.

Præmien er indkomstskattepligtig efter lovgivningens almindelige regler.

Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind