Webinar: Åbn dialogen med børnene

7. september 2021

Webinar: mandag den 15. november kl. 16.00-17.00

TILMELD DIG WEBINARET VED AT KLIKKE HER

Kender du det, at du i dialogen med børnene får stillet spørgsmål, som lukker samtalen og får børnene til at klappe i? At stille gode spørgsmål til børn er en kunst, som bl.a. kræver viden om gode samtalestrategier, vovemod ift. at slippe kontrollen over, hvor samtalen bevæger sig hen, og pædagogisk evne til at fange børnenes bidrag og bygge videre på dem.

På dette webinar kan du få inspiration til, hvordan du åbner dialogen med børnene og engagerer børnene i samtalerne. Hvordan du stiller spørgsmål om netop det, der optager børnene.

Deltag hjemme fra sofaen eller i selskab med gode kolleger, når LæseLeg holder sit første webinar. Det er ganske gratis at deltage, og du får både faglig viden og konkrete redskaber, du kan bruge i din hverdag allerede dagen efter.

Vi glæder os til at se dig!

Hvem kan deltage?

Webinaret er for pædagogisk personale, dagplejere og andre fagfolk med kendskab til LæseLeg.

Tilmeld dig her

Det koster 60 kr. ex. moms, at deltage i webinaret. Betalingen dækker udgifter til underviser på webinaret.

Webinaret afholdes i samarbejde mellem Mary Fonden og VIA University College. Underviser er: Anne Nguyen-Quy. Adjunkt og Cand. Mag. i lingvistik, Efter- og videreuddannelsen, Pædagogik og CFU, VIA University College

Du tilmelder dig kurset ved at lægge produktet i kurven på vores webshop og indtaste dine oplysninger. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på din tilmelding – og dagen før webinaret sender vi en mail til den e-mailadresse, du har opgivet, med et link til webinaret.

Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind