Tag på LæseLeg-kursus

På LæseLeg-kurset bliver du klogere på tankerne bag LæseLeg og metoden dialogisk læsning.

LæseLeg-kursus
LæseLeg-kurset tager udgangspunkt i kursisternes erfaringer / foto: Steen Brogaard

LæseLeg-faghæftet giver et godt grundlag for at begynde arbejdet med dialogisk læsning, og du kan sagtens arbejde med LæseLeg uden at have deltaget i et kursus.

Men vi ved også, at det for mange er rart med en grundig gennemgang af metoden og mulighed for at stille spørgsmål og sparre med andre pædagoger, der også arbejder med LæseLeg.

På kurset uddyber sprogvejleder Jette Løntoft tankerne bag LæseLeg og metoden dialogisk læsning. Hun kommer ind på udfordringer, rollen som ressourceperson på sprogområdet og ser nærmere på, hvad institutionens kultur betyder for børnenes sproglige udvikling. Alt sammen med udgangspunkt i historier fra praksis og kursisternes egne erfaringer.

Vi taler også om vigtigheden af de kreative aktiviteter i LæseLeg. Deltagere, der allerede arbejder med LæseLeg, opfordres til at medbringe eksempler på, hvordan de har arbejdet kreativt med bøgerne.

Kurset er både for begyndere og mere erfarne LæseLeg-brugere.

Kommende LæseLeg-kurser

Vi er i gang med at udvikle LæseLegs kursustilbud. Følg med her, i vores nyhedsbrev og på Facebook.

Kommunalt heldagskursus

I kan bestille et heldagskursus for jeres institution eller kommune, hvor sprogvejleder Jette Løntoft kommer ud til jer. Det giver mulighed for, at kurset tilrettelægges efter netop jeres behov.

Kurset koster 12.500 kroner inklusive moms, men plus transportudgifter.

Ønsker du mere information, eller vil du bestille det kommunale heldagskursus, så kontakt LæseLeg.

Om underviseren

Jette Løntoft har som lærer og talepædagog arbejdet med børns sprogtilegnelse i mere end 30 år og har blandt andet været med til at udvikle LæseLeg-materialet. Det er også Jette Løntoft, der løbende udvælger nye bøger til LæseLeg og skriver boghæfterne til dem.

Jette Løntoft er derudover forfatter til et utal af fagbøger og undervisningsmaterialer og har i de seneste år især arbejdet med efteruddannelse af pædagoger og lærere.

Jette Løntoft / foto: Steen Brogaard

Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind