Webinar: Intro til LæseLeg og kvalitet i de sproglige læringsmiljøer

20. januar 2022

Hvordan kan dialogisk læsning øge kvaliteten i dagtilbuddets læringsmiljøer?

Hvordan kan dialogisk læsning være mere end en sprogaktivitet, til sprogrummet med en gruppe børn?

Hvordan giver vi mulighed for, at sproget og samtalen om bogen kan overføres og give sprogkrudt til rutinerne, legen og alle de andre vigtige arenaer i barnets hverdag?

På dette webinar får du inspiration til, hvordan læsning bliver til ”LæseLeg”. Hvordan læsningen og legen sammen kan fremme børnenes sprogudvikling i dit dagtilbud, om end det er dagplejen, vuggestuen eller børnehaven. Desuden får du viden om, hvad der udgør et sprogligt læringsmiljø af høj kvalitet.

I den styrkede pædagogiske læreplan står der, at læringsmiljøet må introducere børnene til bøgernes univers. Både ved at have bøger, skriveredskaber m.m. tilgængelige i det fysiske læringsmiljø, og ved, at der læses højt og snakkes om det, bøgerne rummer.

På webinaret får du faglig viden og inspiration til, hvordan du sætter fokus på både det fysiske læringsmiljø og kvaliteten i dialogen. Der stilles skarpt på samspillet med barnet med henblik på at styrke barnets sproglige udvikling.

Hvem kan deltage?

Webinaret er primært for pædagogisk personale og andre med kendskab til LæseLeg og dialogisk læsning. Men du er altid velkommen til at henvende dig for yderligere information om deltagelse.

Tilmelding

Det koster 60 kr. ex. moms, at deltage i webinaret. Betalingen dækker udgifter til underviser på webinaret.

Webinaret afholdes i samarbejde mellem Mary Fonden og VIA University College, Efter- og videreuddannelsen. Underviser er: Sara Dørken Christiansen. Adjunkt, cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Efter- og videreuddannelsen, VIA University College.

Webinaret finder sted den 5. april fra klokken 16:00-17:00.

Du tilmelder dig webinaret ved at lægge produktet i kurven på vores webshop og indtaste dine oplysninger. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på din tilmelding – og dagen før webinaret sender vi en mail til den e-mailadresse, du har opgivet, med et link til webinaret.

Gå til webinaret her

Glemt password?

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mailadresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

Log ind